Egyedi tervezésű értékesítést segítő eszközök:

Egyedi tervezésű jeltáblák már 1.000 db-tól rendelhetők.

Jeltáblákon, csomagoló anyagokon feltüntethetőek dekoratív képek, melyek elősegíti a növények értékesítését és hasznos információkkal, kezelési útmutatóval, piktogramokkal látja el a vevőt az adott növény felhasználásával és kezelésével kapcsolatban.

A jeltáblákon, címkéken, etiketteken az árfeltüntetésen túl több információ közölhető esztétikusan és egyszerűen. Fel lehet tüntetni a cég nevét, logóját, címét, telefonszámát, ezzel az egyszerű árcédula hatékony reklámhordozóvá varázsolható. A egyedi tervezésű termékekre vonalkódot is nyomtathatunk, amely nagymértékben megkönnyíti a raktár-nyilvántartást és a pénztári tevékenységeket.

Nem utolsó sorban a nemrég bevezetett növényútlevél szám feltüntetésére is alkalmasak.

A nagyobb jeltáblákon, csomagoló anyagokon jelentősebb mennyiségű hasznos információ is feltüntethető a növényekről, így a vásárló könnyen tájékozódik és eligazodik, ezáltal az eladó munkatársak jelentősen tehermentesíthetőek.

Ki kell emelnünk, hogy az eladni szándékozott áru értékéhez képest általában a jeltáblák ára elenyésző, de fentebb már említett tulajdonságai jelentős értéket képviselnek.

Részletekkel, árajánlat kéréssel kapcsolatban keressen minket a megadott elérhetőségeken.


A feltüntetett árak a 27%-os Általános Forgalmi Adót és a szállítási költséget nem tartalmazzák.
Az oldalon látható képek a VenKee Enterprises Kft. kizárólagos tulajdonát képezik, azok felhasználása csak a jogtulajdonos írásos engedélyével lehetséges.
A színek az eredetitől eltérhetnek!


ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

VÁSÁRLÁSI SZERZŐDÉS – SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK


VenKee Enterprises Kft.
H-2161 Csomád, Kossuth Lajos út 47. (nem üzlet!)
Tel: +36 20 532 78 22
e-mail: info@jeltabla.hu weboldal: www.jeltabla.hu